Cum funcționează Dr.Clo?

Ușor de utilizat, fără curent și fără baterii!

Fiecare dispozitiv dezinfectant Dr.Clo conține nanofiltre care emană dioxid de clor în aer în așa fel încât este imperceptibil pentru noi și animalele noastre de companie, dar letal pentru virusuri, bacterii, mucegaiuri și alte microorganisme.

 

Prin îndoirea dispozitivului Dr.Clo, acesta se activează și sterilizează aerul fără a necesita baterii, electricitate sau alte intervenții mecanice.

După activare, dispozitivul răspândește în aer dioxid de clor sub formă gazoasă, care elimină membranele electrice sau membranele celulare din microorganismele existente într-un spațiu închis, împiedicând astfel înmulțirea acestora. Dr.Clo e echivalentul micro al unei pastile împotriva țânțarilor, dar una care funcționează neîntrerupt 5 săptămâni.

De asemenea, Dr.Clo dezinfectează aerul din încăperi sau autovehicule eliminând agenți cancerigeni cum ar fi: formaldehida, fumul de țigară sau microparticulele poluante.

Exact așa cum o piscină e mai curată cu clor, o cameră e mai curată cu Dr.Clo.

Informații despre Cl2 (dioxidul de clor)

Clorul este extrem de periculos și poate fi confundat adesea cu dioxidul de clor (CIO2). Dioxidul de clor este un dezinfectant eficient care se folosește pe scară largă în lume.

Este sigur pentru utilizare dacă se respectă recomandările de concentrație ale CDC și OMS și SUA cu limite de expunere de cel mult 0,1 ppm. Pentru detalii, consultati documentele de mai jos:

Chlorine Dioxide – The National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH)
Concise International Chemical Assessment Document
Chlorine Dioxide – chemicalsafetyfacts.org

Mulțumită tehnologiei de difuzie gazoasă brevetată de Dr.Clo, dioxidul de clor este un dezinfectant natural care nu dăunează în nici un fel corpului uman. Este eco-friendly, nu lasă reziduri în apă sau în aer.

Înregistrat la FDA

Produs dezinfectant, înregistrat de către FDA și Comisia Europeană

100% netoxic și testat clinic pentru siguranța garantată. Folosește o tehnologie brevetată și confirmată de laboratoare de testare din U.E., U.S.A, Japonia și Coreea de Sud.

Telefon

+40 749 386 274

Email

comenzi@sanitaria.ro