Direct de la producator

Sanitaria distribuitor unic pe Romania

Produsele sunt obtinute direct de la producator si detin toate certificarile necesare.

 

Cum functioneaza stick-urile dezinfectante Dr. Clo:

Elimina virusul

Elibereaza in aer dioxid de clor in stare de vapori (gazoasa) care distrug membrana exterioara a bacteriei si virusului.

Dezinfectare si dezodorizare interioara

Elimina si tine sub control inmultirea sporilor de mucegai.

Nu lasa rezidiu

Dupa eliminarea virusului, mirosului produsul nu lasa nici un fel de rezidiu in aer sau apa.

Despre noi

Pandemia prin care trece întreaga lume ne-a arătat cât suntem de fragili în fața atacurilor din partea dușmanilor nevăzuți. Și totuși, dacă în urmă cu câteva sute de ani oamenii nu aveau nici o armă împotriva virusurilor, bacteriilor și microbilor, azi putem fi recunoscători că avem atât cunoștiințe, cât și instrumente cu care să ne protejăm de patogenii invizibili.

Misiunea Sanitaria este de a face bine celor din jurul nostru. Avand acest scop, Sanitaria aduce pe piața românească dispozitive inovatoare, care le asigură oamenilor păstrarea igienizată și dezinfectată a spațiului în care trăiesc, învață, muncesc sau se relaxează.

Viziunea noastră este ca produsele Dr.Clo să fie alegerea celor care sunt preocupați de sănătatea lor și a celor dragi, pentru că noi, cei de la Sanitaria, ne dorim să continuăm obiceiurile igienico-sanitare deprinse în pandemie. Doar așa putem spune Stop infecțiilor!

Valorile noastre:

Responsabilitatea față de consumator ne obligă să ne asigurăm că produsele din portofoliul nostru sunt atent verificate și aprobate de agențiile internaționale care se ocupă de sănătatea publică.

Siguranța este una din valorile de bază ale omenirii și cea care ghidează echipa Sanitaria. Atunci când ne simțim protejați și în siguranță, suntem liberi să ne bucurăm de viață, să explorăm locuri și senzații noi, să ne exprimăm și să fim noi înșine. Orice simbol, obiect sau dispozitiv care ne oferă încredere și siguranță este un ajutor real pentru o mentalitate echilibrată.

Respectul pentru natură ne determină să alegem produse eco-friendly, reciclabile și non-toxice. Tenologia inovatoare a dispozitivelor Dr.Clo este cea mai sigură și eficientă în domeniul dezinfectanților, fără să dăuneze mediului înconjurător.

Înregistrat la FDA

Produs dezinfectant, înregistrat de către FDA și Comisia Europeană

100% netoxic și testat clinic pentru siguranța garantată. Folosește o tehnologie brevetată și confirmată de laboratoare de testare din U.E., U.S.A, Japonia și Coreea de Sud.

Telefon

+40 749 386 274

Email

comenzi@sanitaria.ro