Cel mai eficient dispozitiv pentru dezinfectarea constantă a aerului

Ultima perioadă ne-a demonstrat tuturor cât de complicată și obositoare poate fi lupta împotriva patogenilor. Dezinfectarea constantă a aerului sau a suprafețelor necesită un efort greu de susținut pe termen lung. Stickul sanitar Dr.Clo te scutește de această grijă, întrucât igienizează spațiul din jurul tău continuu, timp de 5 săptămâni, fără să lase urme.
Atenție! Dr. Clo curăță camera doar de microorganisme și patogeni; acesta nu aspiră și nu șterge praful.

Stick dezinfectant pentru sănătatea familiei

Pe lângă măsurile clasice de igienă a mâinilor și împreună cu protecția oferită de măști, un spațiu igienizat ne ajută să eliminăm virusurile și bacteriile periculoase. Dr.Clo este un dispozitiv inovativ și sigur pentru dezinfectarea suprafețelor și a aerului dintr-o încăpere. Tehnologia patentată funcționează eficient, fără să utilizeze substanțe dăunatoare pentru oameni sau animale, fără expunere la ingrediente cancerigene sau materiale toxice.

O nouă tehnologie de dezinfectare a aerului

Dr.Clo stick sanitar este un dispozitiv utilizat pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor din spații închise: camere, birouri, toalete, autovehicule etc.

Acesta folosește o tehnologie cu nanofiltru prin care elimină dioxid de clor, substanță ce igienizează spațiul înconjurător dispozitivului pe o rază de 10 metri pătrați, timp de 5 săptămâni. Minimalist și ergonomic, acest dispozitiv poate fi luat oriunde și poate fi transportat foarte ușor.

Dr.Clo vine în 2 variante: una pentru încăperi și una pentru autovehicule, diferența fiind că cel pentru autovehicule e proiectat să reziste la temperaturi de până la 80 de grade Celsius.

Cum îți igienizează Dr.Clo camera?

Principiul de sterilizare și dezodorizare Dr.Clo se bazează pe combinația de substanțe igienizante pe care le emană dispozitivul. Prin îndoirea dispozitivului Dr.Clo, acesta se activează și începe să emane dioxid de clor, soluția care asigură dezinfectarea constantă a aerului. Dispozitivele Dr.Clo nu necesită baterii, electricitate sau alte intervenții mecanice.

După activare, dispozitivul răspândește în aer dioxid de clor sub formă gazoasă, care elimină membranele electrice sau membranele celulare din microorganismele existente într-un spațiu închis, împiedicând astfel înmulțirea acestora. Dr.Clo e echivalentul micro al unei pastile împotriva țânțarilor, dar una care funcționează neîntrerupt 5 săptămâni.

De asemenea, Dr.Clo dezinfectează aerul din încăperi sau autovehicule eliminând agenți cancerigeni cum ar fi: formaldehida, fumul de țigară sau microparticulele poluante.
Exact așa cum o piscină e mai curată cu clor, o cameră e mai curată cu Dr.Clo.

Cum știi că e sigur sau eficient?

Dr.Clo este singurul produs de uz casnic care utilizează dioxid de clor în formă gazoasă.
Tehnologia Dr.Clo a fost dezvoltată cu ajutorul cercetării și dezvoltării sprijinite de guvernul coreean, iar puterea sa de sterilizare a fost verificată de Centrul de cercetare japoneză în domeniul igienei și microbiologiei.

Rezultatele sunt cele care oferă cea mai sinceră recomandare a produsului, iar Dr.Clo dezinfectează aerul și suprafețele în proporție de 99,9%. Pe lângă asta, dispozitivul dezodorizează încăperile în care se află, previne infecțiile virale și descompune micro-substanțele anorganice toxice.

Dioxidul de clor este un dezinfectant eficient care se folosește pe scară largă în lume. Este sigur pentru utilizare dacă se respectă recomandările de concentrație ale CDC și OMS și SUA cu limite de expunere de cel mult 0.1 ppm.

Substanța activă din produsele Dr.Clo este dioxidul de clor. Mulțumită tehnologiei de difuzie gazoasă brevetată de Dr.Clo, dioxidul de clor în concentrație de 0.02 ppm este un dezinfectant natural care nu dăunează în nici un fel corpului uman. Este eco-friendly, nu lasă reziduri în apă sau în aer.

Substanța activă din produsele Dr.Clo este dioxidul de clor. Această substanță s-a dovedit a fi eficientă împotriva virusurilor.  În studiul său, Sanekata a demonstrat că efectul virucid al gazului dioxid de clor este de aproximativ 19 ori mai mare decât efectul hipocloritului de sodiu, un dezinfectant eficient împotriva bacteriilor, mucegaiurilor și virusurilor.

Ref: Sanekata T, Fukuda T, Miura T, Morino H, Lee C, Maeda K, Araki K, Otake T, Kawahata T, Shibata T. Evaluation of the antiviral activity of chlorine dioxide and sodium hypochlorite

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20616431/

Ce spun experții despre Dr.Clo?

Dr.Clo a fost aprobat de Ministerul Sănătății din Japonia, fiind o metodă sigură de a te proteja te tine și pe cei dragi împotriva germenilor și virusurilor.
Autoritatea pentru siguranța alimentelor și medicamentelor din SUA (FDA) a înregistrat Dr.Clo ca dispozitiv medical de dezinfectare. Numărul unității înregistrate (3013383068) poate fi vizualizat pe site-ul FDA. 

Pe lângă testele de eficiență efectuate de laboratoarele acreditate din Coreea de Sud, Institutul pentru Controlul Bolilor Infecțioase din Seoul a testat dispozitivul Dr.Clo pentru a verifica eficiența acestuia împotriva virusului SARS-CoV-2, virusul responsabil de boala Covid-19. Rezultatele au demonstrat reducerea virusului cu 99,9% din spațiul de testare.

Producătorul coreean s-a asigurat că Dr.Clo îndeplinește standardele de siguranță cerute de Uniunea Europeană.

Unde se poate utiliza Dr.Clo?

 • Încăperi din casă: bucătărie, baie, living, birou, dormitor
 • Autoturisme personale
 • Mijloace de transport în comun
 • Ambulanțe
 • Saloane de spital
 • Cabinete medicale și stomatologice
 • Farmacii
 • Săli de așteptare
 • Spații ale instituțiilor publice care au activitate cu publicul
 • Saloane de masaj, cosmetică, coafor
 • Săli de clasă, săli de curs, săli de conferințe
 • Toalete și wc-uri
 • Birouri
 • Camere de hotel
 • Cabine pe vase de croaziera
 • Magazine
 • Restaurante și cafenele
 • Purtare individuală în spitale, clinici, cabinete medicale
 • Purtare individuală la concerte, evenimente, petreceri private, etc.
 • Purtare individuală a angajaților care lucrează cu publicul
 • Dezinfectarea genților, poșetelor și obiectelor personale utilizate permanent (telefon, mască, laptop, etc)

Alege cea mai bună ofertă de dispozitive care dezinfectează constant aerul și suprafețele din încăperi!