Dr.Clo – Dispozitivul care îți protejează familia

Dr.Clo este un dispozitiv care dezinfectează aerul și sterilizeaza suprafețele dintr-o încăpere.

În ultima perioadă, cu toții am fost mai atenți la igiena noastră, căutând noi metode de a ne menține sănătatea și de a ocoli bolile.
Pe lângă măsurile clasice de spălare a mâinilor și pe lângă protecția oferită de măști, un spațiu dezinfectat ne ajută să eliminăm virusurile și bacteriile periculoase.
Dr.Clo este dispozitivul revoluționar pentru dezinfectarea aerului care aduce o abordare inovativă, sigură și eficientă în ceea ce privește eliminarea microorganismelor nocive. Tehnologia patentată funcționează eficient, fără să utilizeze substanțe dăunatoare pentru oameni sau animale, fără expunere la ingrediente cancerigene sau materiale toxice.

Dispozitivul Dr.Clo dezinfectează aerul și sterilizează suprafețele

Produsele Dr.Clo sunt singurele produse coreene de acest tip aprobate de Ministerul Sănătății din Japonia și înregistrate ca dispozitive medicale de clasa 1 la FDA (agenția SUA în domeniul medical).

Cum funcționează dispozitivele Dr.Clo?
Tehnologia cu nano-filtru și formula dioxidului de clor asigură sterilizarea spațiilor și dezinfectarea suprafețelor. Virusurile si bacteriile sunt eliminate în câteva secunde prin eliberarea lentă și constantă de dioxid de clor sub formă gazoasă. Acesta afectează stratul proteic al patogenilor și îi distruge instantaneu. Produsele Dr.Clo au înregistrat vânzări record în întreaga lume (peste 1,5 milioane dispozitive vândute), datorită eficienței lor. Sunt simplu de folosit, sunt sigure pentru întreaga familie și au o capacitatea de acoperire de 10 mp. Efectul de igienizare durează aproximativ de la 30 la 60 de zile, după care este indicat să îl înlocuiești cu unul nou.

Unde se recomandă folosirea Dr. Clo?

Acest dispozitiv versatil și simplu de utilizat poate fi amplasat în locuri strategice precum livingul, cel mai intens folosit spațiu din casă. De asemenea, îl poți folosi în baie, unde e important să nu avem grija microbilor, bacteriilor sau a mucegaiului. Bucătăria este un loc pe care ni-l dorim cât mai igienic. Aici ridică probleme în special frigiderul și spațiul de sub chiuvetă, unde se acumulează umezeală și resturi alimentare. Poți alege un stick sanitar Dr.Clo care dezinfectează aerul și sterilizează suprafețele. De asemenea, dacă ai în casă un animăluț (sau mai multe), stick-ul Dr.Clo va reduce mirosul neplăcut din preajma litierei pentru pisici, sau de lângă cușca hamsterului. Cu ajutorul stick-ului sanitar Dr.Clo te asiguri că nu inspiri bacterii și microbi pe care animalele le pot purta în blană.

Cu toții ne dorim să lucrăm într-un spațiu sigur, curat și igienizat. Dr.Clo te ajută să-ți menții biroul igienizat și încăperea în care lucrezi să fie permanent dezinfectată, să poți primi în siguranță vizitatori sau clienți.

Dr.Clo dezinfectează aerul și sterilizează suprafețele din birou

Cel mai important loc unde se recomandă utilizarea stick-ului sanitar Dr.Clo este spitalul. Dacă lucrezi într-un spital, sau dacă ai probleme de sănătate care necesită internarea, știi că igiena spitalelor din România este problematică. Prin urmare, poți să iei cu tine dispozitivul Dr.Clo, care va îndepărta virusurile și bacteriile din saloanele și băile spitalelor. Asigură-te că ai cu tine Dr.Clo, dispozitivul care dezinfectează aerul și sterilizează suprafețele din salonul de spital!

Poți purta la tine stick-ul sanitar chiar și la controalele și programările pe care le ai la cabinetele medicale, stomatologice, la medicul de familie, și, în general, în locurile aglomerate, pe unde se perindă oameni bolnavi, ori purtători de virusuri și bacterii.

Cercetările au demonstrat că dioxidul de clor în formă gazoasă este foarte eficient pentru eliminarea coronavirusurilor de pe măști și de pe suprafețe.

Nu în ultimul rând, Dr.Clo igienizează spațiul din mașină: grila de ventilație, covorașele mașinii, volanul, tapiţeria sau centura de siguranță sunt medii unde se pot ascunde virusuri și bacterii. Poți să iei stick-ul sanitar Dr.Clo și în vacanță, să poți dezinfecta locul din avion, mașina închiriată și camera de hotel!

Alege să investești în siguranța și sănătatea familiei tale. Este cel mai simplu și mai frumos gest de apreciere pe care îl poți face în această perioadă. Cu precauție și grijă, totul va fi bine! Produsele Dr.Clo originale pot fi achiziționate on-line, pe site-ul Sanitaria.