Dr.Clo, un produs testat și certificat

Dr.Clo, un produs testat și certificat, distruge bacteriile, virusurile și mucegaiurile. Dispozitivul Dr.Clo, brevetat și dezvoltat de NON Corporation, este un sterilizator și dezodorizant de tip stick care asigură o dezinfectare puternică, eliminând chiar și microparticulele toxice dintr-o încăpere.
Acest produs asigură dezinfectarea aerului și sterilizarea suprafețelor timp de 5-6 săptămâni, doar prin plasarea produsului într-o încăpere. Nu este necesară pulverizarea.
În urma testărilor, produsele Dr.Clo au obținut rezultatul de 99,93% rata de eliminare a virusului Sars-Cov. Testul a fost efectuat de Centrul de Cercetare pentru Controlul Bolilor KR BIOTECH din Seoul.


În perioada epidemiei și nu numai, se recomandă utilizarea dispozitivelor Dr.Clo originale. Dr.Clo este un produs inovator și eficient pentru eliminarea diferitelor bacterii virale. Dr.Clo a trecut prin diverse testări realizate de instituții de testare autorizate și s-a dovedit a fi un dezinfectant care poate ajuta la crearea unui mediu sigur.
În plus, NON Corporation a obținut standardele internaționale de certificare ISO 9001 și ISO 14001 în calitate de producător de stick-uri sanitare care utilizează dioxid de clor.

În decembrie 2020, în conformitate cu standardele Ministerului Mediului din Coreea, procesul de înregistrare a fost finalizat ca sterilizator și deodorizant pentru zone închise și s-a verificat siguranța produsului.

Produsele Dr.Clo au marca de conformitate europeană CE, adică au fost finalizate testele RoHS valabile pe teritoriul spațiului european și îndeplinesc criteriile de conformitate cerute de Uniunea Europeană.

În plus, s-a realizat procesul de înregistrare ca „Dispozitiv Medical Clasa 1” de către FDA din SUA, această înregistrare având rolul de a prezenta un standard global ca lider în produsele de sterilizare și dezodorizare. Dispozitivele asigură dezinfectarea aerului și se recomandată utilizarea lor în saloanele de spital, fiind binecunoscut efectul neutralizant al dioxidului de clor asupra infecțiilor nosocomiale.

Dispozitivele Dr.Clo dezinfectează aerul și suprafețele dintr-o încăpere prin emisia continuă și constantă a dioxidului de clor. Studiile au demonstrat eficiența acestei substanțe în combaterea virușilor în general și a coronavirusurilor în special.